Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Emidale.ro, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Emidale.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Emidale.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Date facturare Numele, Prenumele si Adresa sunt necesare pentru plasare, procesare si livrare comanda.
Telefon Nr de telefon este necesar pentru confirmarea telefonica a comenzii si punerea dvs in legatura cu firma de curierat pentru ridicare si pentru eventualitatea notificarii unor campanii promotionale.
Email Pentru statusul si confirmarea in scris a comenzii este necesara adresa dvs de e-mail.
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile

Cum alegi nasturi pentru croitorie?

Află mai multe detalii de la Emidale și alege nasturii potriviți chiar acum!

 

 

Nasturii, detaliul minimalist care poate schimba complet o ținută.

Deși, de regulă, au dimensiuni foarte mici, nasturii au o importanță imensă, pentru că, chiar dacă nu haina îl face pe om, acest mic accesoriu o păstrează pe el. În timp, datorită dezvoltării industriei textile, multitudinea de tipuri, modele și mărimi de nasturi a dus și la apariția unei funcții estetice a acestora. Iată un mic ghid în alegerea lor.

 

 

Trei sfaturi pentru a alege nasturi pentru croitorie

 

    1. 1. Destinatia

 

Nasturii mici sunt utilizați în industria textilă la cămăși și la bluze. Aceasta nu este neapărat o regulă generală, însă majoritatea designerilor îi preferă, diferențele fiind facute de forma, culoarea și materialul din care sunt fabricați. De la Emidale, puteți alege dintre mai multe tipuri de nasturi: de la clasicii monocrom, din plastic cu găuri, până la nasturi decorativi cu picior, metalizați sau din sidef, colecția cuprinzând sute de modele.

În cazul paltoanelor, se folosesc nasturii mai mari și mai grei, pentru a asigura o bună prindere a materialelor mai groase folosite. Emidale vă oferă o gamă variată de nasturi metalici, de diferite culori și modele, dar și accesoriile necesare pentru a îmbrăca nasturi. Alegeți nasturii potriviți acum!

Nasturi pentru jeanșii și pantalonii sunt mai speciali, aceștia trebuind să fie mai rezistenți pentru a suporta (de obicei singuri) tensiuni mai mari la purtare. La fel, la Emidale, veți găsi o multitudine de soluții, fie că doriți doar înlocuirea lor la pantalonii, fie că sunteți producători și aveți nevoie de nasturi de calitate pentru produsele dvs.. Mai puteți alege deasemenea prinderea moș și babă, aceasta folosind ca sistem de închidere la betelia pantalonului.

 

 

    1. 2. Dimensiunea


În general, dimensiunile nasturilor se împart în trei categorii de bază - mici, medii și mari, dar pot fi împărțite în măsurători precise ale diametrului. Nasturii au mai multe funcții, deoarece prind hainele și adaugă un stil decorativ. Ele au evoluat într-unul dintre cele mai versatile accesorii pentru croitor

 

Cum se masoara nasturii
Nasturii sunt măsurati în „ligne”, care este un termen francez pentru a măsura lungimea. O măsurătoare de linie începe la 1 și este abreviată la 1Lin. Lin este măsurat de-a lungul diametrului butonului folosind cea mai lată porțiune. Nasturii de modă și nasturii de designer sunt fabricați în ediții limitate, iar dimensiunile pot varia de la 10L până la 60L sau mai mari.

 

Tabelul marimilor nasturilor
Iată o diagramă de mărime a nasturilor cu linia convertită în milimetri. Rețineți că există o cantitate mică de rotunjire în conversii. Veți observa că unele dintre măsurătorile dintre butoane sunt foarte mici.





Care sunt dimensiunile standard?

Cămășile au o mărime standard de 16L, iar o dimensiune mai mare de nasturi 32L este normala pentru jachete.
Pentru hainutele copiilor puteti folosi nasturi de 20L, adică dimensiunea de 12,7 mm.
Deși există dimensiuni standard de nasturi pentru anumite modele, este întotdeauna posibil să schimbați dimensiunea nasturii pentru un nasture mai mare sau mai mic și să reglați lungimea butonierei în consecință.



 

    1. 3. Compoziția

 

Există o multitudine de materiale din care sunt confecționați nasturii. Compoziția acestora determină, de obicei, și utilizarea lor. Astfel, spre exemplu, pentru țesăturile mai ușoare, se folosesc nasturii din plastic, plastic metalizat sau colorat. În ceea ce privește nasturii de metal, aceștia se folosesc la țesăturile mai grele, spre exemplu: paltoane, sacouri, pantaloni din stofă. Există nasturi decorați cu ștrasuri, mărgele sau perle, dar și jucăușii nasturi din sidef, ce îți schimbă starea de cum îi privești în lumina. Pe toți îi puteți gasi în colecția Emidale!



 

 

 

 

 

Produse Asociate



Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile
Follow Us
Abonare Newsletter